Kampanjeperiode 10.03. - 17.04.2021
TIlbud -30%

GARASJEPORTER

Ny garasjeport er kanskje ikke det første du tenker på når du skal fikse huset, men jammen er det kjekt å ha en garasjeport som enkelt åpner seg når du kommer kjørende hjem i øs pøs regnvær og stiv kuling utenfor.

En garasjeport skal gjøre mer enn bare å skjule bilen din. Den skal være innbruddsikker, se bra ut, holde høy kvalitet og vare lenge.


Et hav av løsninger
Om du planlegger å bygge en garasje i nærmeste fremtid, eller allerede har en garasje, så finnes det også en garasjeport til deg. Våre kvalitetsleverandører har et bredt utvalg av flotte porter som er laget for å tåle daglig bruk i flere tiår, være funksjonelle, trygge og passe til huset. Utvalget av garasjeporter er stort, så det er bare fantasi og økonomi som setter grenser. Farge og funksjonalitet er viktig, og du kan velge mellom porter i stål og tre. Leddporter i stål blir mer og mer populære, da de er
solide og utstyrt med værbestandige tettelister som effektivt holder vann, nedbør og vind ute. Vippeporter i tre er også en stabil løsning, disse leveres med beslag av beste kvalitet med toppføringsskinner.


Få hjelp til montering
Å montere en garasjeport selv kan bli et ganske overveldende prosjekt. Ta kontakt med XL-BYGG, så hjelper våre eksperter deg med gode råd og riktig valg av garasjeport, og montering slik at garasjeporten fungerer som smurt. Vi monterer raskt og sørger for at hverdagen går litt mer på
skinner. Med Klappet & Klart får du hjelp til gjennomføring av hele prosjektet.

Klappet & Klart
Det trenger ikke lenger være et puslespill å koordinere håndverkere eller vite hva du trenger. La oss ta hele jobben! Vil du gjøre jobben selv kan vi også sende deg et tilbud på alle materialene.

Sortimentet kan variere lokalt i kjeden. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer. Det tas forbehold om trykkfeil.