Kampanjeperiode 10.03. - 17.04.2021
Varme Nordpeis Me

INNEKLIMA OG VARME

Invester i helsen, boligen og lommeboken din. Det å investere i et godt ventilasjonssystem er på mange måter et smart valg. Det gir deg et bedre inneklima, som er bra for både deg og boligen din, og det er økonomisk smart siden ventilasjonsanlegget er energieffektivt og gjenvinner varmen.

Spar penger og miljø med rentbrennende ovner
Visste du at med et rentbrennende ildsted slippes det ut 90 prosent færre partikler, og du oppnår så mye som 30 prosent mer varme pr. vedkubbe sammenlignet med eldre ovner? Har du ovn som er fra 1998 eller eldre, er sannsynligheten stor for at det fyres uøkonomisk og lite miljøvennlig, da det dette året ble det innført krav om at alle vedovner som installeres skal være såkalt rentbrennende.

Ta turen inn til ditt nærmeste XL-BYGG anlegg, se på utvalget og snakk med en av våre eksperter som hjelper deg med å ta de rette valgene.


Klappet & Klart
Det trenger ikke lenger være et puslespill å koordinere håndverkere eller vite hva du trenger. La oss ta hele jobben! Vil du gjøre jobben selv kan vi også sende deg et tilbud på alle materialene.

Sortimentet kan variere lokalt i kjeden. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer. Det tas forbehold om trykkfeil.