Kampanjeperiode 10.03. - 17.04.2021
Gulv_Boen

GULV

Når du skal velge gulv tar du et valg for mange år framover. Synes du det er vanskelig å ta stilling til hvilke gulvtype som passer og ønsker hjelp til å få jobben gjort? Bestill befaring fra XL-BYGG, så hjelper vi deg med valgene og tar hele jobben fra befaring til ferdig montert.

Smarte tips før du velger gulv
Tommelfingerregelen er at små rom virker større dersom gulvet er lyst med et ensartet mønster. Store fliser eller brede staver (1-stav) gir ofte et visuelt inntrykk av et større rom. En stor og lang stue med et mørkt gulv er lunt og vakkert, men gir et visuelt inntrykk av at rommet er mindre.

Gulvet er husets største interiørelement og skal vare i mange år. Du vil sannsynligvis male rommet mange ganger før gulvet skiftes, invester derfor i kvalitet og håndverk. Bruk sansene når du skal velge gulv; se, ta på og opplev fargene. Lån med deg store prøver hjem, gå barbeint på gulvet og se det i rett lys og miljø.

Gulv med karakter og spill blir stadig mer populært. Bredt fiskebeinsmønster gir et preg av herskapelighet og håndverk. Parkett med kvist og struktur henter frem sjelen i treverket og gir et mer levende uttrykk. I store rom har eksklusiv 1-stavsparkett (plank) vært populært.

Sortimentet kan variere lokalt i kjeden. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer. Det tas forbehold om trykkfeil.